Hi!

Mijn naam is Manon en ik ben het gezicht achter Moment of life Photography. Ik ben 27 jaar en woon in Goirle samen met mijn lieve partner en hondje. Eind oktober verwachten wij ons gezinnetje uit te breiden met een lief klein meisje! Naast de fotografie ben ik ook werkzaam als verpleegkundige in de wijk.


In verband met zwangerschap ben ik met verlof van 30 september tot en met 16 januari!

*Volgeboekt tot 30 september. Wil je een plekje reserveren? Dit kan weer vanaf 17 januari!


In 2015 heb ik de start gemaakt als hobby-fotograaf en heb ik verschillende workshops en cursussen gevolgd in studiofotografie, portretfotografie en Newbornfotografie. In 2019 heb ik de cursus tot professioneel fotograaf afgerond bij Het Fotografieinstituut. Vanaf dat ik startte met fotograferen had ik al een grote wens om foto's te maken in een eigen studio. En... deze studio is bijna klaar!


Op dit moment richt ik me vooral op lifestyle fotografie. Dit betekent dat ik de situaties wil vastleggen zoals ze zijn en hierbij leuke en spontane beelden wil creëren. Ik hou van pure en natuurlijke beelden. Je kunt bij mij dus zeker terecht voor love-shoots, Motherhood Pregnancy shoots en Newbornshoots. Deze beelden leg ik voornamelijk vast in de duinen en de heide. Op deze plekken kan ik zelf altijd erg genieten. Deze plekken zorgen voor een rustige, warme en sfeervolle uitstraling en dit wil ik dan ook graag naar voren brengen in mijn foto's. 


Wat voor mij fotografie zo speciaal maakt is dat de mooie momenten in het leven vastgelegd kunnen worden. En natuurlijk geeft het mij een super fijn gevoel wanneer iemand tevreden en gelukkig is met de foto's die ik heb gemaakt!